27 Kasım 2014 Perşembe

Far Cry 4 Kasma Sorunu

  Hiç yorum yok



Far Cry 4 kasma sorunu far cry 4 kasma sorunu çıkarılan güncellemelerle bir nebzede olsa çözüldü. Ama tam anlamıyla bir optimizasyon çalışması yapılmış değil. Oyunu donmadan ve akıcı bir şekilde oynatması gereken sistemlerde anlık donmalar can sıkıcı hale gelebiliyor. Şimdi sizlere hiçbir dosya indirmeden bu anlık kasmalardan nasıl kurtulabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.
Far Cry 4’ün bir çalışanı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kasma sorununu ortadan kaldırdı. Son çıkan güncelleme paketinde gözden kaçırılan önemli bir nokta, bu donma sorunlarına sebep olabiliyor.

Far Cry 4 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Şimdi tek yapmanız gereken Far Cry 4’ü belgelerim de bulmak. Varsayılan olarak Belgelerim\My Games\Far Cry 4 dizininde bulunur. Bu dizinde yer alan “GamerProfile.xml” dosyasını herhangi bir metin editör programı ile açın. Ctrl+f  fonksiyonunu kullanarak DisableLoadingMip0=”0″ değerini aratın ve 0 olan değeri “1” olarak değiştirin. Ardından kaydedip, oyunun zevkini çıkarmaya bakın.
Not: Eğer sistem gereksinimleriniz oyunu oynamak için yetersizse bu çözüm çok fazla bir işinize yaramaz. Sadece anlık donmaları engelleyen bir çözümdür. Sistem gereksinimleri yetersiz olan arkadaşlar Far Cry 4 Kasma Sorunu konusunu ziyaret ederek kasma sorununu en aza indirebilirler.